HTML

Bikini 30

2012-ben lesz harminc éves a Bikini. A blog elsősorban a jubileumra íródó könyvről szól, emellett igyekszik tudósítani a február 18-án rendezendő nagy buli előkészületeiről is.

Plakát

Friss topikok

  • malagacf: Több képet kérhetünk? (2011.09.17. 13:28) Közönség
  • malagacf: Mikor láthatjuk a többi képet?:) (2011.09.17. 13:23) Viktor

Bikini Facebook

Botrány

mthy 2011.09.02. 11:26

Az első könyvben Németh Alajos így beszél a Bikini indulásáról:

„Nehéz szülés volt. Eleinte nem is nagyon tudtunk játszani, mert Feró le volt tiltva. Elmentünk az V. kerületi kapitányságra, ott is egy rácsos, kis pincehelyiségbe. Az ifjúságvédelmisnek megígértük, hogy nem lesznek botrányok a Bikini koncertjein. Ettől kezdve végre felléphettünk."

Ezt vajon fel tudja fogni, aki 1990 után született? Remélem, igen, mert ha mindent el kell magyaráznom, nagyon vastag lesz az új könyv...

Hasonló indulást mai zenekaroknak is javasolhatunk. A siker akkor garantált, ha elmennek a bulvármédia (röviden: BM) képviselőihez, s megígérik, hogy LESZNEK botrányok a koncerteken...

Ma este pedig a Zöld Pardon következik - botrányosan jó Bikini koncertre számítok :-)

(Kép: Blikk)

Címkék: média rendőrség botrány bikini feró

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikini30.blog.hu/api/trackback/id/tr623197461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása