HTML

Bikini 30

2012-ben lesz harminc éves a Bikini. A blog elsősorban a jubileumra íródó könyvről szól, emellett igyekszik tudósítani a február 18-án rendezendő nagy buli előkészületeiről is.

Plakát

Friss topikok

  • malagacf: Több képet kérhetünk? (2011.09.17. 13:28) Közönség
  • malagacf: Mikor láthatjuk a többi képet?:) (2011.09.17. 13:23) Viktor

Bikini Facebook

Nem háttérzene

mthy 2011.11.05. 14:16

Petával pár napja sok más mellett arról is beszélgettünk, mennyire megváltozott a zene szerepe az utóbbi időkben. Ma már szinte csak háttérzaj utazás, munka, tanulás közben. Elképzelni is nehéz, hogy valaki vesz egy lemezt, leül a szobában, s bekapcsolja a CD-játszót, hogy elmerüljön a muzsikában, összeolvadjon vele. Még a koncertek is csak kulisszát adnak baráti találkozóknak, csajozásnak/pasizásnak, vagy éppen mulatozásnak.
 
Ahogy írogatom a beszélgetések anyagát, nálam is szól zene a háttérben. Természetesen Bikini. Egyrészt inspirál, másrészt megszoktam, hogy azt a zenét hallgatom, amiről épp írok. (Így lehet a legkönnyebben elkerülni, hogy ócska zenéről készüljön cikk - javaslom a módszert kollégáknak is...) Csakhogy néha kiszúr velem a Bikini, s egy-egy dal megakasztja az írást. Kénytelen vagyok odafigyelni rájuk. Most is ez történt, A világ végén állított le. Ha elmúlik a hatása, visszatérek a könyvhöz, de addig kiteszem ide a klipjét.
 

 

Címkék: könyv klip lukács peta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikini30.blog.hu/api/trackback/id/tr573355902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása