HTML

Bikini 30

2012-ben lesz harminc éves a Bikini. A blog elsősorban a jubileumra íródó könyvről szól, emellett igyekszik tudósítani a február 18-án rendezendő nagy buli előkészületeiről is.

Plakát

Friss topikok

  • malagacf: Több képet kérhetünk? (2011.09.17. 13:28) Közönség
  • malagacf: Mikor láthatjuk a többi képet?:) (2011.09.17. 13:23) Viktor

Bikini Facebook

Kész irat

mthy 2012.03.14. 12:58

Elkészültem a kézirattal, Lojzi már el is olvasta a könyvet. Tetszik neki :-)
 
Most minél előbb találkoznunk kell a több Bikini album borítóját megalkotó Fülöp Csabával, hogy ki is nézzen valahogy ez a kötet. Gyűlnek a képek, köztük jó néhány olyan is akad, ami még sehol nem jelent meg. Ha kész lesz a borítóterv, máris indul a könyv Facebook oldala. S amint kiderül, hogy mikor jelenik meg, természetesen itt is, ott is közzéteszem.
 
Mert egyelőre még megtippelni sem tudom. Nem volna rossz, ha a jubileumi koncertalbummal együtt kerülne a boltokba, csakhogy egyelőre arról sem lehet tudni, pontosan mikor jelenik meg. Hatalmas anyagról van szó, még az is felmerült, hogy esetleg négy CD-re kerülne fel, de ez talán túlzás, valószínűleg három lemezt tartalmaz majd a tok. DVD-ből kettő is elég lesz, ám mivel a képanyag feldolgozásához több időre van szükség, a könyvvel és a hangfelvétellel ellentétben biztosan nem tavasszal fog megjelenni.
 
Fotó: Fülöp Csaba

Címkék: cd könyv dvd koncert bikini németh alajos fülöp csaba

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikini30.blog.hu/api/trackback/id/tr274316327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása