HTML

Bikini 30

2012-ben lesz harminc éves a Bikini. A blog elsősorban a jubileumra íródó könyvről szól, emellett igyekszik tudósítani a február 18-án rendezendő nagy buli előkészületeiről is.

Plakát

Friss topikok

  • malagacf: Több képet kérhetünk? (2011.09.17. 13:28) Közönség
  • malagacf: Mikor láthatjuk a többi képet?:) (2011.09.17. 13:23) Viktor

Bikini Facebook

Bikini 30 - a próbák

mthy 2012.01.25. 13:04

A Bikinit még sosem vádolták azzal, hogy a legtöbbet próbáló zenekar volna... Általában nincs is miért együtt gyakorolni, legfeljebb turné előtt egyszer-kétszer, amikor új dalok kerülnek a műsorba. Most azonban különleges koncert következik, ezért próbatermet béreltek, s hetente háromszor, alkalmanként hat órán keresztül nyúzzák hangszereiket a zenészek. A program már összeállt, a közel negyven számot három fő egységre lehet bontani, ezeket először külön-külön, majd a legvégén együtt gyakorolja be az együttes.

Jó hangulatban zajlanak a próbák. Már csak azért is, mert könnyen mennek: "a dalok a kézben vannak", ahogy mondani szokás. S az is kiderült a zenészek számára, hogy igen változatos és izgalmas műsort sikerült összerakni, amit nem csak hallgatni, eljátszani is élvezet lesz.

Peta videója két napja készült, már a jubileumi koncert egyik vendége, Nagy János is a Bikinivel próbált.

 

Címkék: próba bikini nagy jános lukács peta németh alajos mihalik viktor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikini30.blog.hu/api/trackback/id/tr423760215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása