HTML

Bikini 30

2012-ben lesz harminc éves a Bikini. A blog elsősorban a jubileumra íródó könyvről szól, emellett igyekszik tudósítani a február 18-án rendezendő nagy buli előkészületeiről is.

Plakát

Friss topikok

  • malagacf: Több képet kérhetünk? (2011.09.17. 13:28) Közönség
  • malagacf: Mikor láthatjuk a többi képet?:) (2011.09.17. 13:23) Viktor

Bikini Facebook

Lehet-e búcsú?

mthy 2011.09.16. 14:13

1992-ben jubileumi koncertre készült a Bikini. Illendőnek tűnt, hogy tizedik születésnapját méltó körülmények között ünnepelje meg. Lefoglalták a BS-t november 21-re, kinyomtatták a plakátokat és a jegyeket. Ám az utolsó pillanatokban más nevet kapott a rendezvény: búcsúkoncert lett belőle.

Most újra jubileumi koncertre készül a zenekar, hiszen jövőre harminc éves lesz. Már javában dolgoznak azon, hogy méltó körülmények között ünnepeljenek 2012. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában. Néhány napja kaphatók a jegyek, a jobbra látható plakát hamarosan az utcákra kerül.
 
Lehet-e újra búcsú a jubileumi koncertből? Ismételheti-e magát ilyen pofátlanul a történelem? A jövő heti bejegyzésekben erre keresem a választ, méghozzá az egykori, feloszláshoz vezető okokból kiindulva.
 

Címkék: koncert búcsú bikini

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bikini30.blog.hu/api/trackback/id/tr633231814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása